Za Sajt Stanari

Креирајте сами своју будућност

Лансиран је спот у оквиру кампање пројекта „Млади за будућност Станара“. Млади људи су равноправни чланови сваке заједнице, али како би преузели судбину у своје руке, морају да се активирају и заложе се за своје потребе и приоритете.

Уз „Омладинску политику општине Станари за период 2022-2026. године“ биће створени сви предуслови да се то и деси – усвајањем исте биће начињен први корак ка стварању институционалног оквира за унапређење положаја младих у локалној заједници, са фокусом на свим мјерама и активностима које треба да воде ка личном и професионалном развоју младих.

Ипак, није довољно да документ постоји – битно је да се сви, а прије свега млади упознају са тим да исти постоји, да га прочитају и да истински почну да га користе за све активности које сматрају корисним за вршњаке и заједницу. Зато смо и припремили спот пред вама!

СПОТ

Пројекат „Млади за бољу будућност Станара“ спроводи Синдикално едукативни центар у партнерству са Општином Станари, а уз финансијску подршку Европске омладинске фондације Савјета Европe.